Dragsgaard | Nordmann Juletræ
15462
page-template-default,page,page-id-15462,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Nordmann Juletræ

Nordmann Juletræ

På Dragsgaard er alle juletræerne af arten Nordmannsgran (Abies Nordmanniana) som giver et juletræ i top kvalitet. Vi producerer både afskårne juletræer og juletræer i potter.
De optimale forhold er vores højeste prioritet for, at få juletræerne til at trives. Derfor er kulturene velplaceret i den rigtige jord og i højtliggende terræn så der ikke opstår frost skader. Nordmann juletræer er af gode grunde det mest populære juletræ i Europa. Træet har en lang holdbar efter fældning så nåletab inden juleaften undgås. Dertil bevirker den tilrettelagte dyrkning og gødning til, at juletræerne får en flot mærkegrøn farve.

Alle vores juletræer er nippet, stråforkortet samt bundklippet og det sikrer en høj kvalitet i samtlige af vores kulturer. På Dragsgaard er vi igennem mange år blevet rådgivet af dansk juletræsdyrker forening hvis konsulent arbejde medvirker til, at opretholde den høje kvalitet og sygdomsfrihed

Vi tilbyder

Friske, symmetriske og slanke juletræer i forskellige kvaliteter og højder
Personlig og professionelbetjening. Juletræer tilpasset dine ønsker.
Du har altid mulighed for, at komme på besøg og besigtige juletræerne i vores kulture.
Papirarbejde i forbindelse med eksport.  Personlige samtaler og mail gennem hele købsfasen.

Global G.A.P

Alle vores juletræs kulturer er GLOBALG.A.P. certificeret som bevidner, at bæredygtighed og miljøbevidsthed er i fokus hos os. Samtidig også, at gældende EU-regler for skov og landbrug er overholdt.

Personlig betjening

Det personlige forhold vi giver til vores kunder er topprioritet. Du kan altid opnå kontakt til Frederik og på den måde være sikker på hvordan din bestilling forløber og at alting går regelmæssigt.

Transport

Køber arrangerer normalt selv transporten af juletræerne med lastbil. Vi laster juletræerne på lastbilen.

Global G.A.P certification

GLOBALG.A.P Certificate Dragsgaard 2021

Naturbaum Siegel Certificate Dragsgaard 2021

Translate »